Bestil tid
Ring i dag på telefon
45 93 08 43

Patienttilfredshed

Vi er bevidst om at behandlingskvalitetpatientsikkerhed og patienttilfredshed har førsteprioritet hos os. Vi arbejder løbende med at højne patienternes oplevelse af kvalitet på vores klinik, og derfor er tilbagemeldinger fra vores patienter vigtige.

Din mening er altid vigtig for os. Vi sætter stor pris på tilbagemeldinger og vil gerne opfordre dig til at fortælle om din oplevelse af Lyngby Kiropraktik, hvis du har lyst – Ris & Ros. Kontakt os gerne på e-mail eller mundtligt via vores sekretærer eller kiropraktorer. Al tilbagemelding vil blive seriøst gennemgået på klinikken.
Har du lyst til at dele dine oplevelser med andre, kan du skrive en anmeldelse af Lyngby Kiropraktik på vores Facebookside eller på Google.
Årligt gennemfører vi en patienttilfredshedsundersøgelse, som består af et kort spørgeskema. Besvarelserne bruges som et redskab til udvikling og forbedring. Vores seneste undersøgelse er udført i september 2020. Nedenfor vises udvalgte resultater fra undersøgelsen. 

Hvad er dit samlede indtryk af dit/dine besøg i klinikken?

 

Patienterne som har deltaget i tilfredshedsundersøgelsen vurderede deres samlede indtryk som virkelig godt (91%) og godt (9%).

Vil du anbefale klinikken til andre?

 

Patienterne som har deltaget i tilfredshedsundersøgelsen ønsker i høj grad (97%) og i nogen grad (3%) at anbefale klinikken til andre.

Er du tilfreds, med den kiropraktorbehandling du modtog på klinikken?

 

Patienterne som har deltaget i tilfredshedsundersøgelsen har i høj grad (94%) og i nogen grad (6%) været tilfreds med den kiropraktorbehandling de modtog på klinikken. 

Kontakt os i dag
Lyngby Kiropraktik
Lyngby Storcenter 206, 2.
2800 Kgs. Lyngby
Telefon: 45 93 08 43
Emne?:
*
Evt. besked:
 
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Lyngby Kiropraktik | Lyngby Storcenter 206, 2. | 2800 Kgs. Lyngby | Tlf.: 45 93 08 43