Bestil tid
Ring i dag på telefon
45 93 08 43

Migræne

Migræne er en speciel form for hovedpine.

Der findes to slags migræne:
  • Den ene type begynder med flimren for øjnene. Efter et kvarter til en halv time føler patienten en voldsom smerte typisk i den ene halvdel af hovedet. Anfaldet varer fra få til flere timer og er ledsaget af kvalme, opkastsvimmelhed og synsforstyrrelser. Denne type kaldes Migræne med aura.
  • Ved den anden slags migræne er der ingen øjenflimren. Hovedpinen sidder ofte omrking det ene øje og der er sjældent kvalme. Samtidig er der en meget kraftig ømhed i den samme side af nakken. Migræne uden aura.
Børn kan også få migræne kaldet Børne migræne. Børn vil have kraftig hovedpine , ofte med opkast. For børn hjælper det, at få hvilet og sovet. Når de vågner, vil det ofte være overstået.

Kiropraktoren vil ved hjælp af sygehistorien , og en neurologisk undersøgelse samt en grundig undersøgelse af nakkens led og muskulatur , kæbens led og muskulaturen samt holdning, kunne sætte diagnosen. Kiropraktoren vil vejlede den enkelte patient. Migræne kan være meget individuel og man kan godt have mere end en type hovedpine. 

Man kan ikke kurrere migræne, men ved hjælp af kiropraktisk behandling kan man minske migræne-anfalds frekvensen og intensiteten. Derved også reducere brugen af medicin.

Ring til os på 45 93 08 43 for at bestille tid.
Kontakt os i dag
Lyngby Kiropraktik
Lyngby Storcenter 206, 2.
2800 Kgs. Lyngby
Telefon: 45 93 08 43
Emne?:
*
Evt. besked:
 
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
KONTAKTFORMULAREN.

Vi indhenter følgende persondata
. Vi bruger kontaktinformationerne i forhold til tidsbestilling og afbud.
Mailen vil blive slettet så snart vi har besvaret din mail.
De inhentede oplysninger bliver ikke brugt til andre formål.

Hvis din henvendelse er rettet mod helbredsoplysninger i forbindelse med behandling. Vil relevante data blive journalført, før mail slettes. Helbredsoplysningerne bruges i forbindelse med behandling. Alle data skal opbevares i minimum 10 år jf. bekendtgørelse af lov om autorisation af sundhedspersoner og om sundhedsfaglig virksomhed kap 6 §21 og §25 fra Styrelsen for Patientsikkerhed.

Oplysningerne vil kun blive udvekslet med 3. part (egen læge eller hospital) med skriftligt samtykke fra dig
Lyngby Kiropraktik | Lyngby Storcenter 206, 2. | 2800 Kgs. Lyngby | Tlf.: 45 93 08 43