Bestil tid
Ring i dag på telefon
45 93 08 43

Behandling af lændesmerter

Behandlingen består i at genoprette den normale bevægelighed i leddene for herigennem at skabe normal funktion i ryg og bækken.

Behandlingen udføres som regel med kiropraktiske håndgreb, dvs. små hurtige tryk eller specielle stræk, der har til formål at løsne de fastlåste led. Man føler et let tryk og ofte høres en knæklyd, der opstår når leddet frigøres, men selve behandlingen før ikke ondt.

Ring til os på 45 93 08 43 for at bestille tid.

Behandling af muskler består sædvanligvis i, at kiropraktoren foretager forskellige former for trykmassage på de involverede muskler (triggerpunkter) og ofte udspændes stive og hårde muskler og sener. Det kan føles ømt, men på en behagelig måde.

Behandlingen er normalt smertefri og virker ofte afslappende. Den træthed, der kan komme, især efter de første behandlinger, kan tages som et tegn fra kroppen på, at man bør hvile sig efter behandlingen. Man kan også blive øm i muskler og led, som efter første gang man har gjort gymnastik i lang tid.

Det er helt naturligt og går hurtigt over. Kiropraktoren vil ofte råde til, at der lægges is på lænden for at nedsætte lokale hævelser og for at bedøve området lidt.
Kontakt os i dag
Lyngby Kiropraktik
Lyngby Storcenter 206, 2.
2800 Kgs. Lyngby
Telefon: 45 93 08 43
Emne?:
*
Evt. besked:
 
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Lyngby Kiropraktik | Lyngby Storcenter 206, 2. | 2800 Kgs. Lyngby | Tlf.: 45 93 08 43