Bestil tid
Ring i dag på telefon
45 93 08 43

Behandling af børn

Har man mistanke om at ens barn har en forkert bevægelse i bevægeapparatet, er det en god ide at opsøge en kiropraktor med erfaring i børnebehandling. Denne vil lave en fyldestgørende journal sammen med forældrene, undersøge barnet grundigt igennem og komme frem til en diagnose.

Undersøgelsens første del er en række observationer af bl.a. ansigt, øjne, ører, mundhule, kranie, barnets holdning og bevægelser, når det bare ligger på lejet.

Kiropraktoren mærker, hvordan muskler og led i arme og ben fungerer, herunder også hofteleddene.

Derefter undersøges, om barnet har et normalt fungerende nervesystem ved hjælp af en række primitive eller specielle reflekser. Kiropraktoren vil herefter mærke om nakkens, ryggens og bækkenets led fungerer på normal vis. 

Ring til os på 45 93 08 43 for at bestille tid.

 

Vurderer kiropraktoren at problemet ligger inden for kiropraktorens regi, vil denne påbegynde behandling bestående af meget lette mobiliserende tryk til at genoprette ledfunktionen. Behandlingen er meget skånsom for barnet og ikke mindst for forældrene.

Efter endt behandling vil kiropraktoren opsummere fund ved undersøgelse, give forbyggende vejledning samt fortælle om behovet for evt. yderligere behandlinger.

Der er ikke registreret alvorlige bivirkninger efter denne type behandling på spædbørn eller større børn. Reaktioner som evt. kan observeres efter manuelbehandling er øget træthed og en større sult/tørst lige efter behandlingen.

Som ved voksne, kan symptomerne forstærkes kortvarigt. Kroppen skal lige vænne sig til den nye bevægefrihed og musklerne kan tage lidt tid at reagere på dette.

  •  
Kontakt os i dag
Lyngby Kiropraktik
Lyngby Storcenter 206, 2.
2800 Kgs. Lyngby
Telefon: 45 93 08 43
Emne?:
*
Evt. besked:
 
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Lyngby Kiropraktik | Lyngby Storcenter 206, 2. | 2800 Kgs. Lyngby | Tlf.: 45 93 08 43